bertenmarijkenaarrome.reismee.nl

Van Merano naar Trento

Vandaag een bloedhete dag tot 38 graden. Tot overmaat van ramp stak in de middag de wind ook nog op en die hadden we tegen. Bijna stormkracht. Ook vandaag was de route voor het grootste deel erg mooi, maar op het laatst werd het wat saai. We fietsten langs de rivier de Adige. Deze rivier loopt door een gletsjerdal uit de ijstijd. Op zich is dat erg spectaculair, maar een probleem is wel, dat alles wat kan bewegen en kan produceren in dit dal zit. Treinen, auto's en fabrieken, je vindt het er allemaal. Vanaf Nauders tot Trento hebben we vrijwel alleen maar fietspaden gehad. Compliment aan de Italianen. Nu zitten we in Trento in een jeugdherberg, omdat hier geen camping is. Alles gaat goed. Morgen fietsen we nog een keer een lange etappe en daarna doen we het wat rustiger aan.

Eric en Ester

Hoi lieve buurtjes,
Wij lezen weer met veel belangstelling jullie reisverslag. Sorry Bert maar ik moest even iets afhandelen zaterdagmorgen, ik was trouwens wel speciaal vroeg opgestaan om jullie uit te zwaaien.....Het zijn weer mooie foto's. 38 graden is wel een beetje veel om te fietsen, lijkt ons, maar liever dat dan de hoosbuien die nu over Schoonhoven (en de rest van Nederland) trekken. Wij hopen dat de rest van jullie vakantie ook zo voorspoedig zal verlopen. Wij wensen jullie dan ook nog heel veel plezier en kijken uit naar het volgende vakantie verslag.

Lieve groetjes van de buurtjes
Eric, Ester en de Kids.....

Everdien

Hoi Bert en Marijke,

Leuk om jullie weer te volgen. Gelukkig hebben jullie beter weer dan hier al lijkt het mij wel erg warm om te fietsen. Veel fietsplezier en geniet van de omgeving.
Groetjes Everdien en mannen

Lianne

Hoi broer en Marijke,

Wat leuk om jullie reisverhaal te volgen. We hebben in ieder geval 1 overeenkomst. Bij ons is het ook 38 graden in Turkije, alleen wij houden ons een stuk rustiger dan jullie. Vanochtend heerlijke turkse Hamman (inzeepritueel) gehad + massage. Verder heerlijk eten en drinken en veel uitrusten.

Ik denk aan jullie!!!!!

groetjes van je zus